CaFeStiL
07/09/10, 14:52 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: CaFeStiL'e hoşgeldiniz!
Forum İçeriğimizden Memnun Kaldıysanız Sadece Üyelere Özel Bölümlerimizden Yararlanmak İçin Sizde Gelin CaFeStİL Ailesinin Bir Parçası Olun Üyeliğinizi Hemen Aktifleştirelim..

Ana Sayfa   Yardım Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: selamm artık bende buradayımm!!!  (Okunma Sayısı 133 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Asimelek
Newbie
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 17/12/09, 18:02 »

merhabalar ben melek istanbul' da yaşıyorum vaktimin büyük bir kısmını 2kızım ile cadılarımla geçiriyorum diğer bir tutkum ise grafik vazgeçilmezlerimden biri zamanla güzel arkadaşlıklar aktiviteler paylaşacağımızı umuyorum Kahkaha artık bende buradayım Sırıtan görüşmek dileğiyle Gülümseme

ღ°•..•°ღ GrafikerAsimelek ღ°•..•°ღ
SemiH
Yakarım bu gezegeni :)
Administrator
Jr. Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Özde Admin :)

Site
« Yanıtla #1 : 31/01/10, 12:34 »

hoşgeldin asi melek Göz kırpan madem grafikçisin sitemizin bir banner işi war onu senle gülümseyisim'e verelim bakalım neler çıkacak ortaya Kahkaha

GuLuMSeYiSiM
I'm SpRiG
Administrator
Sr. Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Kısaca Ben İşte :))

Site
« Yanıtla #2 : 31/01/10, 16:59 »

Hoşgeldin melekkkkkkkkk... Sende katıldın ya artık aramıza hihiihihi Gülümseme çok güzel şeyler olacak demektir Gülümseme) Banner, Site Başlığı vs bize kolay işler Gülümseme) dimi melek Gülümseme) Tekrar hoşgeldin tatlım aramıza.. öptüm çok.. Göz kırpan

Cesaret Hiçbir Şeyden Korkmuyorum Demek Değildir. Cesaret Korksan da O İşin Üzerine Gidebilmektir demiş zat-ı muhteremlerden birisi Gülümseme)
BluEdReAmS
V.I.P. Moderator
Full Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : 15/02/10, 15:30 »

Aramıza Hoşgeldin Asimelek.. Güzel paylaşımlar bekliyoruz senden madem grafikçisin Gülümseme Hadi bakalım kolay gele..
Asimelek
Newbie
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : 18/02/10, 18:00 »

** Asimelek **

Hoşbulduk arkadaşlar!!! evet haklısın gülümseyişim grafik banner vs. işler çok kolay elbette yaparız!!!
 Kahkaha

ღ°•..•°ღ GrafikerAsimelek ღ°•..•°ღ
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.264 Saniyede 18 Sorgu ile Oluşturuldu