CaFeStiL
05/09/10, 02:45 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: CaFeStiL'e hoşgeldiniz!
Forum İçeriğimizden Memnun Kaldıysanız Sadece Üyelere Özel Bölümlerimizden Yararlanmak İçin Sizde Gelin CaFeStİL Ailesinin Bir Parçası Olun Üyeliğinizi Hemen Aktifleştirelim..

Ana Sayfa   Yardım Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Oriflame Nisan Kampanyası  (Okunma Sayısı 107 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
GuLuMSeYiSiM
I'm SpRiG
Administrator
Sr. Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Kısaca Ben İşte :))

Site
« : 01/04/10, 09:24 »

KAYIT KAMPANYASI KOŞULLARI
•    Kampanya, 1 - 30 Nisan 2010 tarihleri arasında geçerlidir.
•    Sponsorlar, hediye kazanabilmek için Nisan Kataloğu’ndan kişisel 100BP sipariş vermelidir.
•    Sponsorlar; Hoşgeldiniz Programı 1. Adımına katılan ilk 2 Yeni Kayıtları için Fashionable İş Çantası daha sonra yapacakları Hoşgeldiniz Programı 1. Adımına katılan her 2 Yeni Kayıtları için Fashionable İş Seti’ni kazanırlar.
•    Sponsorların hediyeleri, Yeni Kayıtlarının borçlarını ödemesini takiben Haziran Katalog döneminde verecekleri ilk BP’li siparişlerine eklenecektir.
•    Hediyelere hak kazanılabilmesi için ilgili siparişlere ait borçların vadesinde (Fatura tarihinden itibaren engeç 21 gün içinde) ödenmesi gerekmektedir.

Detaylı Bilgi Almak İsteyenler oriflamefiliz@hotmail.com adresinden iletişime geçebilir.

Cesaret Hiçbir Şeyden Korkmuyorum Demek Değildir. Cesaret Korksan da O İşin Üzerine Gidebilmektir demiş zat-ı muhteremlerden birisi Gülümseme)
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.592 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu